Over After Digital over ons

AfterDigital.nl is dé organisatie voor

AfterDigital.nl is dé organisatie voor eerste hulp bij digitaliseringsvraagstukken. AfterDigital.nl ondersteunt organisaties voorafgaand en tijdens het Digitale Transformatieproces. We zijn actief op het snijvlak van business en ICT. Samen met u zetten wij de veranderrichting uit. We concretiseren dit en vervullen een leidende rol bij de realisatie van deze veranderingen.

Waar gaat ons hart sneller van kloppen? Als we úw medewerkers prettiger digitaal kunnen laten werken!

 

Interne bedrijfsvoering

AfterDigital.nl focust op de interne bedrijfsvoering. Hoe kan uw organisatie beter aan de klantwens voldoen? We kunnen bogen op een trackrecord bij diverse organisaties. We hebben met name veel ervaring in bestuurlijke omgevingen, zoals bestuursbureaus en fondsen.

 

Intranet en Cloudtoepassing

Voor veel bedrijven en instellingen is hun Intranet het startpunt van de organisatie.

Het intranet werkt als het ware als een virtuele voordeur naar collega’s en naar informatie. Het kan fungeren als hét kennisplatform van uw organisatie. Een omgeving waarin u documenten en allerlei andere bedrijfsinformatie ontsluit. Met hedendaagse Cloudtoepassingen, kunnen we met behulp van het intranet 24-7 toegankelijke werkplekken ontwikkelen.

 

Belangen van uw business, klant en medewerker

AfterDigital.nl acteert het liefst in de rol van coördinator. We zijn de schakel tussen de verschillende externe partijen die verantwoordelijk zijn voor noodzakelijke technische realisaties. AfterDigital.nl houdt partijen scherp en bewaakt de belangen van uw business – uw klant –  én die van uw medewerkers.

Voor ons is van belang dat uw medewerkers efficiënt en prettig digitaal kunnen werken. Dat uw organisatie digitaal evolueert in de stappen en met het tempo dat bij uw organisatie past. Effectief en efficiënt.

 

Wij staan voor u klaar!